Представяне

Кариери

Senior Web programmer Perl / MySQL / Ajax / SP_201605

Разработка на проекти с език за програмиране Perl. Компанията работи по вътрешни проекти. Създала е, поддържа и развива редица работещи услуги с високо ниво на потребление от милиони потребители месечно. От нашите служители се очаква да имат съвестно и лоялно отношение към работата си и разбиране за мащаба и важността на проектите.

Изисквания
 1. Опит с Perl и ООП на Perl. Писане на CGI, mod_perl скриптове и демони.
 2. Разбиране и владеене на релационните бази данни, дизайн на бази данни, нормализация, оптимизиране , MySQL, InnoDB, индекси. Транзакционен подход на работа с бази данни.
 3. Познания по Ajax модел на комуникация и HTML5
 4. Работа с голям обем от данни и намиране на оптималният начин за тяхното съхранение и обработка
 5. Ползване на Memcached
 6. Ползване на Redis
 7. Подход "Deep Security and Reliability in Mind"

E–CARD е българска компания със 17-годишен опит в разработване на иновативни IT проекти. От 15.Февруари 2017 г., E-CARD организира нова стажантска програма с фокус върху online games development с цел обучение и създаване на екипи от специалисти с предишен опит и/или обучение в областта на:

 • Backend - MySQL, SQL бази данни, Perl, FreeBSD/Linux, NoSQL Engines - Мemcache, Redis, perl/mod_perl, libevent.
 • JavaScript
 • QA / Test
 • Mobile apps developers

Приемът на кандидатури за стажантската програма е ОТВОРЕН до 13. ФЕВРУАРИ 2017 г.

Ако искате да получите повече практични знания и да се включите в екип с изключително добри специалисти, да създaдете едни от най-популярните авторски игри и да се развивате заедно с нас, значи сте на точното място, в точното време. Стажът ще ви даде възможност до 6 месеца да сте част от иновативна компания, със стабилни позиции на пазара, която разработва собствени проекти. Очакваме нашите стажанти и бъдещи колеги да бъдат отговорни, екипни играчи, със сериозни интереси в областта, в която са избрали да се развиват.

За да се кандидатирате, моля изпратете Вашето CV на jobs@e-card.bg. Опишете уменията, интересите и обученията, през които сте минали, както и реализирани от Вас или в екип проекти, като ни дадете информация за Вашата роля в проекта, за да ни дадете реална представа в каква посока е оптимално да се развивате. Ако сте сред одобрените кандидати за включване в стажантската програма, ще се свържем с Вас и ще Ви дадем допълнителна информация за условията и ще ви поканим на среща в нашия офис на адрес София, ул. Фр. Нансен 37.


Очакваме ви!