E-CARD на beIT конференцията 2016

20 Май 2016

E-CARD се включва със собствена зала за лекции в еднo от най-добрите събития в IT сферата в БългарияbeIT на 28.Май 2016 г. (събота).

Входът е безплатен и по традиция, компанията осигурява за всички посетители на конференцията възможност да спечелят 10 специализирани книги на тема MySQL, JS, Perl, HTML в томбола в деня на събитието. E-CARD подкрепя OpenSource общността и се включва в най-добрите технологични събития и конференции в България - OpenFest, beIT Конференцията, спонсор е на FreeBSD фондацията. Тази година E-CARD се включва със собствени лектори на тема  "Galera Cluster - Истинската MySQL мулти-мастър репликация".

E-CARD използва успешно Galera Cluster повече от 5 години и ако посетите лекцията между 15:00 - 16:00 в E-CARD HALL, ще имате възможност да получите информация и решения, базирани на реалния ни опит едно от най-трудните и тежки направления в съвременният компютърен свят - "Дистрибутирани Бази Данни".

Трудностите за решаване са много:

    *) консистенност на данните на всичките участващи нодове       
    *) реализиране на SQL транзакции в клъстер
    *) изпълнение на DDL заявки в клъстер
    *) ауто инкремент дублиране
    *) поддържане на глобален статус и позиция на клъстера
    *) автоматично регулиране и синхринизиране на участниците в клъстера - отпадане на нодове и включване на нови
   
Можете да видите повече за OpenSource продукта Galera Cluster в http://galeracluster.com

Ако имате конкретни въпроси или интерес да работите в тази област, по време на beIT.today ще можете да се запознаете и поговорите с екипа на E-CARD.

Всички новини