Назад
ПОКАЖИ КАТЕГОРИЯ

MEGAJACKPOT онлайн игра


Играта MEGAJACKPOT е позната на хиляди българи от популярното ТВ предаване с водещ Захари Бахаров по Нова ТВ. 


За проекта пресъздадохме оригиналния gameplay от ТВ ефира, като оригиналния дизайн беше поверен на нашите партньори от eDESIGN. Играта предлага възможност за спечелване на виртуални точки в игра тип по-голямо/по-малко ли ще бъде следващото число. Със тсрта на играта се завърта виртуално "Колело на късмета", което определя максималния размер на спечелените точки. Играчите имат ограничено време да дадат своят прогноза и увеличават спечелените точки със всяка следваща сфера. Предвидени са таймери за всяка стъпка от играта, така че тръпката е силна, колкото и в играта на живо в студиото. 


Успехът на MEGAJACKPOT е безспорен и създадохме киоск терминали за представителни щанд на Национална лотария в МОЛ ПАРАДАЙЗ. По този начин всеки, който не е спечелил от игрите и билетите на лотарията, печели няколко минути тръпка в една добра игра и шанс да спечели чисто нов автомобил.


E-CARD организира е жребия за определяне на победителя в играта, както и обработването на данните изапис на точките на всички участници. 


Допълнително беше създадена и мобилна версия на играта.

Клиент

Партньори